Yrityksille

Ravintovalmennus

Valmennuspalvelut

Tietoja

Treeni-into hukassa?

Haluaisitko lisää tunteja vuorokauteen? Väsyttääkö? Haluaisitko jaksaa enemmän?   Elämäntapamuutos mielessä? Oletko tyytyväinen kehoosi? Onko sinulla ylipainoa? Aina nälkä tai ähky? Haluaisitko löytää treeni-innon? Lisätunteja vuorokauteen en pysty antamaan. Kaikesta muusta selviämme yhdessä.

Olen Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, lisensoitu Personal trainer ja Ravintovalmentaja Ansku Ulvi.

Perustin Treeni-innon intohimosta liikuntaan ja halusta auttaa ihmisiä voimaan hyvin.

Olen neljän lapsen äiti, joten tiedän miltä liikunta tuntuu raskausaikana ja sen jälkeen. Kuinka päästään takaisin huippukuntoon. Kuinka saadaan hyvinvoiva keho ja mieli. Kuinka tullaan voimakkaaksi. Pystyn auttamaan myös sinua. Haluatko?

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/secure.notion-static.com/be0ece86-d296-400a-8901-315ef5f2093d/omakuva.jpg

Liikunta on näytellyt aina isoa roolia elämässäni. Minulla on monipuolinen pallopelitausta, kokemusta vesiliikunnasta extremeurheiluun. Nautin äärirajoilla olemisesta, siitä tunteesta kun ei enää jaksa. Silloin ääni sisälläni toistaa: ”jaksat kyllä”. En lopeta kun väsyttää. Lopetan kun olen valmis.

Haluan korostaa että äärirajoilla sinnittely hyvinvoinnin ja painonhallinnan näkökulmasta ei kuitenkaan ole tarpeellista, eikä edes edistä sitä.

Rakennan aina sinun henkilökohtaisten tarpeiden, toiveiden, elämäntilanteen ja tavoitteiden mukaisen suunnitelman.

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/secure.notion-static.com/7855791d-325c-4996-b4df-e7bf5d75f4e6/maalissa.jpg

Minulla ei ole tarjota taika-ainetta, ihme dieettiä tai kolmen liikkeen pikapepputreeniä herätäksesi aamulla kiloja laihempana ja omistaaksesi Jennifer Lopezin muodot. Minulla on avaimet sinulle loppuelämäksi, hyvän tasapainoisen arjen löytymiseen.

Keinot painon hallintaan ilman jatkuvia mielitekoja ja sortumisia. Autan sinut tavoitteeseen määrätietoisesti tavallista arkea eläen.

Pysyvä elämäntaparemontti on mahdollista toteuttaa pitkällä aikavälillä,  pienin askelin ammattilaisen avulla. Ei TV-sarjojen harhaanjohtavilla pikamuuttumisleikeillä, joissa muuttuja rehkii äärirajoilla vuorokauden ympäri salaatinlehden voimalla. Jokainen kilo tulee takaisin kertoimen kera kun ohjelma on valmis.

Tiedän hyvän kunnon salaisuuden. Se lähtee yllättävän pienistä asioista.

Oletko valmis? Sinun ei tarvitse osata, minä opetan.

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/secure.notion-static.com/676493ef-2ca8-4f2a-8d8a-aa118c066d9d/01bc4dadbc4978e2fb099ba3f0f18b21cd3fb98af9.jpg

Powered by Fruition